The Uplands

About This Project

The driving factor for this design was to maximize the property with distinct spaces for entertainment, prioritizing play areas for the client’s four children, active soccer and basketball players. In addition, a courtyard was developed for a new cottage at the rear of the property, that was seamlessly integrated into the larger landscape.

This project includes a full outdoor kitchen with wraparound seating built for a custom stone table. Daybeds surround a fire table creating warm spaces to gather. LED lighting allows for evening activities while a mini basketball court provides engagement for all.

Category
Gardens
The Uplands - Latitude 37° Landscape + Design
16323
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16323,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.4,vc_responsive